Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 2

Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową temperaturę. Wyjmij je godzinę wcześniej z lodówki. Zacznij miksować miękkie masło.

Zobacz również

Wielkanocne spotkanie w Bieszczadzkim Oddziale Straży Granicznej w Przemyślu [FOTO}

Wielkanocne spotkanie w Bieszczadzkim Oddziale Straży Granicznej w Przemyślu [FOTO}

Fatalne wiadomości dla Wisły Kraków. Poważna kontuzja czołowego zawodnika

Fatalne wiadomości dla Wisły Kraków. Poważna kontuzja czołowego zawodnika