MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Duże zmiany w kierownictwie kujawsko-pomorskiej Policji. Były odejścia i nominacje

Duże zmiany w kierownictwie kujawsko-pomorskiej Policji. Były odejścia i nominacje

Druga edycja Babskiego Targu w Kielcach. Kiedy?

NOWE
Druga edycja Babskiego Targu w Kielcach. Kiedy?

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty