MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zanim wrzucimy mięso na patelnie, upewnijmy się, że jest...
fot. cottonbro Pexels.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Wrzucanie mięsa na zimną patelnię

Zanim wrzucimy mięso na patelnie, upewnijmy się, że jest dobrze nagrzana. W przeciwnym razie mięso przywrze do powierzchni naczynia, rozwali się i będzie nieestetycznie wyglądać. Warto dodać niewielką ilość oleju, który także wymaga odpowiedniego nagrzania.

Zobacz również

Kierowca forda potrącił pieszą. Zdarzeń było więcej, zatrzymano pirata drogowego

Kierowca forda potrącił pieszą. Zdarzeń było więcej, zatrzymano pirata drogowego

Radni przegłosowali podwyżki. Będą droższe bilety i wyższa stawka za śmieci w Słupsku

Radni przegłosowali podwyżki. Będą droższe bilety i wyższa stawka za śmieci w Słupsku

Polecamy

Owsianka z truskawkami na 3 sposoby. To śniadanie smakuje lepiej niż deser

Owsianka z truskawkami na 3 sposoby. To śniadanie smakuje lepiej niż deser

Chrupiąca sałatka z chipsami. Podaj ją na imprezę, a goście będą zachwyceni

Chrupiąca sałatka z chipsami. Podaj ją na imprezę, a goście będą zachwyceni

Najprostszy sos malinowy. Wystarczą 4 składniki, a smakuje obłędnie

HIT DNIA
Najprostszy sos malinowy. Wystarczą 4 składniki, a smakuje obłędnie