3 z 5
Poprzednie
Następne
Rudzkie Smaki – kartofeltasze z marmoladą kolejnym laureatem tegorocznego konkursu. Zobacz przepis na ciasteczka
Kartofeltasze, czyli ciasteczka z marmoladą. Przygotowanie
Blacha wyłoż papiorym do pieczynio. Piekarnik rozgrzyj – 180 stopni, gora/doł. Trocha drapci uworz pelkartofle (kartofle w mundurkach). Po łostudzyniu łobier je i posztamfuj (lub przepuść przez praskę).
Wciep je do miski, dodej monka, proszek, jajca, miynkie (miękkie) masło, puder cuker, sól i wyrob ciasto. Nudelkulom rozplaszcz je na rubość 5 mm i takie plaskate pokryj (pokrój) na kwadraty. Na kożdym kwadracie pośtrzodku kidnij marmelada. Na jeji wierchu majom sie spotkać zagiynte rogi kwadratów. Toż jet teroz zagnij.
(przepis pochodzi ze strony rudaslaska.pl)