Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie....
fot. istockphoto.com

Te produkty możesz zamrozić! Jeśli robisz zakupy na zapas, zamiast wyrzucać jedzenie, włóż je do zamrażarki

SUROWE MIĘSO I WĘDLINY

Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie. W końcu chodzi o to, by mrozić je jak najświeższe, a nie jak najstarsze! Najlepiej mrozić mięso surowe, a wędliny – w plasterkach. Robisz schabowe i chcesz zostawić trochę na następny raz? Zamroź je bez panierki. Mięso możesz trzymać w zamrażalniku kilka miesięcy (drób – 3, wieprzowina – 6, wołowina – 8).

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Bolkowie, (21.04-27.04.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Bolkowie, (21.04-27.04.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Siewierzu, (21.04-27.04.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Siewierzu, (21.04-27.04.2024)

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Przemkowie, (21.04-27.04.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Przemkowie, (21.04-27.04.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Polanicy-Zdroju, (21.04-27.04.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Polanicy-Zdroju, (21.04-27.04.2024)

Przegląd tygodnia od 21.04 w Głuszycy

NOWE
Przegląd tygodnia od 21.04 w Głuszycy