MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Publicat/Monika Kapałczyńska

Włoskie ciastka do schrupania. Rarytasowe cantuccini z migdałami do mocnej kawy. Sprawdź przepis na przysmak do trzymania w słoiku

Weronika Młyńczyk

Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” z wykształcenia jest dietetyczką. Na swoim profilu na Instagramie proponuje obserwatorom przepisy łączące odżywcze dania z rozkosznymi deserami dającymi przyjemność.

Zobacz również

Festyn i przysięga służbowa na obchodach Dnia Strażaka w Stepnicy [ZDJĘCIA]

NOWE
Festyn i przysięga służbowa na obchodach Dnia Strażaka w Stepnicy [ZDJĘCIA]

Lekcja wf z mistrzem w Radomsku. Zajęcia dla siatkarzy z Aleksandrą Jagieło. ZDJĘCIA

NOWE
Lekcja wf z mistrzem w Radomsku. Zajęcia dla siatkarzy z Aleksandrą Jagieło. ZDJĘCIA

Polecamy

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta

Nowe połączenie nad morze. Skąd dojedziesz pociągiem do nadbałtyckich kurortów?

Nowe połączenie nad morze. Skąd dojedziesz pociągiem do nadbałtyckich kurortów?

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil