W programie kuchnia polska, a także potrawy inspirowane kuchnią z różnych zakątków świata. Wszystkie w wersji bezmięsnej.
- To kurs dla każdego kto ceni smaczne jedzenie i chce poprawić swoje zdrowie i samopoczucie. Na zajęciach przekazujemy „szczyptę” informacji dotyczących zdrowego odżywiania oraz zdrowego stylu życia. Uczymy jak gotować i piec prosto i zdrowo, a jednocześnie smacznie. Łączymy różne składniki i przyprawy, aby potrawy były pożywne oraz dawały dużo siły i energii - zapowiada Agnieszka Koguc.
Kurs odbywa się w formie pokazu gotowania obiadu, śniadania oraz deseru, a pokaz jest połączony z degustacją. Po zajęciach uczestnicy otrzymują zestaw przepisów na potrawy, które były prezen-towane podczas kursu. Na koniec zajęć goście odpoczywają w medytacji z mantrą.
Agnieszka Koguc to wegetariańska szefowa kuchni. Ukończyła kurs Dietetyki i zdrowego odży-wiania. Przez wiele lat prowadziła Wegetariańskie i Wegańskie Kursy Gotowania w Lublinie i w okolicach. Jej dewizą są potrawy proste i szybkie, ale przede wszystkim smaczne i zdrowe.
Kurs gotowania wegetariańskiego z Agnieszką
Termin: 13 kwietnia, godz. 16:00
Miejsce: Mantra Sfera, Szkoła Medytacji i Samorealizacji w Lublinie, ul. Lubartowska 68a
Bilety 30 zł, do kupienia na stronie organizatora.
Herbata z płatków dzikiej róży
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?