Głosowanie rozpoczęliśmy 28 maja, a zakończymy 1 lipca. Zwycięzców wskażą internauci w głosowaniu za pomocą kliknięć na stronie dziennikzachodni.pl (jedno kliknięcie to 1 głos), za pomocą Facebooka (jedno kliknięcie to 3 głosy), a także wysyłając SMS-y (2,46 zł z VAT, jeden sms-10 głosów).
Przy czym należy pamiętać, że każdy wysłany SMS jest jednoznaczny z zakupem e-wydania Dziennika Zachodniego. Oprócz statuetek i dyplomów, zwycięskie lokale zostaną zaprezentowane w lokalnych wydaniach Dziennika Zachodniego.
Zwycięzcy w kategoriach indywidualnych otrzymają w nagrodę voucher na weekendowy pobyt w hotelu - niespodziance. Zgłaszać kandydatury można poprzez stronę www.dziennikzachodni.pl/smakosz. Zgłoszenia do plebiscytu przyjmować będziemy przez cały czas trwania zabawy.
W Rudzie Śląskiej w kategorii kucharz można głosować m.in. na Piotra Belkowskiego z Restauracji Pizzeria Toscania
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?