Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Plebiscyt Smakosz

red.
M. Mikrut-Majeranek/Dziennik Zachodni
Gdzie zjemy najpyszniejszą pizzę lub kebaba? Gdzie najlepiej zaprosić ukochaną z okazji urodzin? Kto najlepiej gotuje? Szukamy smakoszy z województwa śląskiego. Plebiscyt odbywa w siedmiu kategoriach: restauracja, bar/bistro, pizzeria/kebab, piekarnia/cukiernia, kawiarnia, kucharz i kelner.

Głosowanie rozpoczęliśmy 28 maja, a zakończymy 1 lipca. Zwycięzców wskażą internauci w głosowaniu za pomocą kliknięć na stronie dziennikzachodni.pl (jedno kliknięcie to 1 głos), za pomocą Facebooka (jedno kliknięcie to 3 głosy), a także wysyłając SMS-y (2,46 zł z VAT, jeden sms-10 głosów).

Przy czym należy pamiętać, że każdy wysłany SMS jest jednoznaczny z zakupem e-wydania Dziennika Zachodniego. Oprócz statuetek i dyplomów, zwycięskie lokale zostaną zaprezentowane w lokalnych wydaniach Dziennika Zachodniego.

Zwycięzcy w kategoriach indywidualnych otrzymają w nagrodę voucher na weekendowy pobyt w hotelu - niespodziance. Zgłaszać kandydatury można poprzez stronę www.dziennikzachodni.pl/smakosz. Zgłoszenia do plebiscytu przyjmować będziemy przez cały czas trwania zabawy.

W Rudzie Śląskiej w kategorii kucharz można głosować m.in. na Piotra Belkowskiego z Restauracji Pizzeria Toscania

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na rudaslaska.naszemiasto.pl Nasze Miasto